U samom srcu Beograda, a dovoljno udaljen od gradske gužve i vreve, 2014. godine nastaje Roll Bar!

Početnom konceptu stvaranja najboljih originalnih pita i kiflica iz bakine kuhinje i neponovljivih najšarenijih palačinki, ostajemo dosledni, dok ga vremenom svesno upotpunjujemo neodoljivim jelima i izuzetnom kafom!

Posvećena isključivo kvalitetu i zadovoljstvu gostiju, Roll Bar kuhinja iz dana u dan stvara jela kojima se ponosimo. Poseduje neverovatno umeće, talenat i strast da jednostavne arome pretvori u mnogo kompleksnije, življe i interesantnije! Rezultat njihove posvećenosti i truda jesu upravo naši zadovoljni i nasmejani gosti i neverovatno iskustvo koje svaki put iznova doživljavaju.

Osim toga, svakog radnog dana, naša kreativna kuhinja pruza našim gostima besprekoran i pouzdan obrok – “Roll Bar dnevni meni”, koji se sastoji iz supe, glavnog jela i dezerta/salate, a za čije pripremanje uvek koristimo isključivo najsvežije proizvode, maštu i tajni sastojak :).

Naš restoran Vas vodi u avanturu od domaćih bakinih kiflica i pita, preko popularnih srpskih, italijanskih i drugih specijaliteta, do najizvanrednijih palačinki koje ćete ikada probati! Prepustite se!!!

DOBRO DOŠLI!